Huuda salissa

Huuda arvoesineitä perinteiseen tapaan salissa huutonumerolla. Huutonumeron saatte rekisteröitymällä käyttäjäksemme huutokauppapalvelussamme tai ennen huutokaupan alkua toimipisteestämme.

Huuda puhelimitse

Sovi huutaminen puhelimitse viimeistään päivää ennen huutokauppaa. Edustajamme soittaa tällöin sinulle ennen valitsemiesi esineiden huutokauppaa. Puhelintarjouksissa edellytämme, että jätät vähintään alimman arviohinnan mukaisen tarjouksen kaikkiin valitsemiisi kohteisiin.

Huuda verkossa

Live-huutokauppamme videoidaan ja lähetetään appiimme ja verkkosivuillemme. Huuda verkossa reaaliajassa salissa, puhelimitse ja ennakkoon jätettyjä tarjouksia vastaan!

Jätä ennakkotarjous

Voitte jättää ennakkotarjouksen haluamiinne esineisiin toimipisteessämme tai verkossa.

1

Kohteiden näyttö ja lisätiedot

Kohteiden näyttö on pääsääntöisesti avoinna viimeistään viikkoa ennen huutokauppaa galleriassamme. Kohteen kuvauksessa katalogissamme ilmoitettu, mikäli yksittäisellä kohteella on poikkeuksellinen näyttöpaikka tai -aika.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat lisäkuvia kohteesta, ota yhteyttä +358 44 256 5287 tai sähköpostilla info@eeriks.fi. Palvelemme kysymyksissä monipuolisesti ja tarvittaessa myös tarkastamme kohteen uudelleen kysymyksiesi mukaisesti.

2

Huutonumero Live -järjestelmästä

Saat sekä verkossa että paikan päällä käytettävän huutonumeron rekisteröitymällä Live -järjestelmään osoitteessa live.eeriks.fi. Rekisteröityminen on kaksivaiheinen.

  • Luo ensin käyttäjätili. Tämä säilyy aina samana.
  • Rekisteröidy tämän jälkeen huutokauppaan. Rekisteröityminen vaatii voimassaolevan pankki- tai luottokortin. Kortti kirjataan vain tunnistautumiseksi, mutta voit halutessasi käyttää sitä myös kohteiden maksamiseen. Onnistuneesta rekisteröinnistä saat sähköpostiviestin.

Mikäli sinulla ei ole pankki- tai luottokorttia, tai rekisteröitymisessä on ongelmia ota yhteyttä puhelimitse +358 44 256 5287.

Rekisteröitymisen jälkeen saat huutonumeron, jolla voitte jättää tarjouksia kohteeseen paikan päällä, verkossa ja appeillämme.

3

Ennakkotarjoukset

Voit jättää ennakkotarjouksia Live-järjestelmässämme. Ennakkotarjouksia voi jättää siihen asti, kun varsinainen huutokauppatapahtuma alkaa. Ennakkoon jätetyt tarjoukset kilpailevat myös huutokauppatapahtumassa jätettyjä tarjouksia vastaan siihen saakka, kunnes ja mikäli ne ylitetään.

Tarjouksien jättäminen on helppoa ja kätevää! Verkossa tai appeillämme jättämäsi ennakkotarjous on enimmäishinta, jonka kohteestasi maksat. Järjestelmämme kilpailee automaattisesti muita huutajia vastaan aina kohteen enimmäishintaan saakka.

Esimerkki:

Kohteesta on annettu 300 € tarjous. Olet valmis maksamaan kohteesta 500 € ja syötät summan järjestelmään. Tarjouksesi nostaa kohteen hintaa 320 euroon (20 € korotukset välillä 200-500€). Voitat kohteen 320 € hintaan, mikäli kohteeseen ei tule muita huutoja.

4

Huutonumero paikan päältä

Saat huutonumeron huutokauppatapahtumamme yhteydessä. Suosittelemme varaamaan hyvin aikaa huutonumeron hankkimiseen ennen huutokauppaa. Lue tästä huutokauppamme ostoehdot. Salissa käytettävän huutokauppanumeron saat myös rekisteröitymällä verkossa (Lue kohta: “Huutonumero Live -järjestelmästä”).

5

Huutokaupan eteneminen

Meklarimme johtaa huutokauppaa ja vastaanottaa tarjoukset salihuutajilta ja Live-järjestelmästä. Huutaminen tapahtuu huutonumeroa näyttämällä. Lopullisen vasarahinnan päälle lisätään huutomaksu 20% (sis. ALV). Arvonlisävero lasketaan huutomaksun osuuteen (eli ei koko vasarahinnasta).

Korotukset otetaan vastaan alla olevan korotustaulukon mukaisesti. 

Alkaen

Asti

Korotukset

Lähtötarjous 30 €

   

30 €

200 €

10 €

200 €

500 €

20 €

500 €

2000 €

50 €

2000 €

5000 €

100 €

5000 €

10000 €

200 €

10000 €

20000 €

500 €

20000 €

50000 €

1000 €

50000 €

ja ylös

2000 €

6

Huutokaupan päätyttyä

Maksu paikan päällä

Voit maksaa ja noutaa voittamasi kohteen heti tapahtuman päätyttyä. Alle 1000 € ostokset voit maksaa käteisellä. Paikan päällä maksussa käyvät tavanomaisimmat pankki- ja luottokortit.

Maksu verkossa

Toimitamme sinulle laskun voittamistasi kohteista 1-2 päivän sisällä huutokauppatapahtuman päättymisestä. Maksuaika on 5 päivää laskun lähettämisestä. Kerro meille laskun saatuasi, mikäli haluat kohteellesi toimituksen!

Voit myös maksaa helposti suoraan rekisteröitymiseen käyttämälläsi luottokortilla. Suoramaksussa toimivat Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express.

Toimitus

Mikäli haluat kohteillesi toimituksen, ehdotamme kohteellesi parhaiten soveltuvaa toimitustapaa. Ehdotuksessamme huomiomme varmuuden, nopeuden ja edullisuuden. Veloitamme vain hyvin kohtuulliset lähetyskulut. Kaikki toimituksemme ovat vakuutettuja.

Jäikö sinulle lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää.
+358 44 256 5287
info@eeriks.fi