1

Arviointi

Aluksi teemme arvion esineestäsi. Saat alustavasti tietää esineen tämänhetkisen markkina-arvon sekä soveltuvuuden tuleviin huutokauppoihimme.

Voit tuoda esineesi arvioitavaksi toimipisteeseemme tai tilata arvioinnin kotiisi. Lue lisää noutopäivistämme Helsinkiin, Tampereelle ja Poriin.

Voit myös pyytää arviointia verkossa. Jätä verkkoarviointipyyntöön kaikki olennaiset tiedot lomakkeemme kohtien mukaisesti. Edustajamme esittävät luonnollisesti lisäkysymyksiä esineestä, mikäli se on tarpeellista.

2

Toimeksiantosopimus ja myyntiinjättö

Ennen toimeksiantosopimuksen tekemistä tutustu huolellisesti Eerik’sin myyntiehtoihin. Myös edustajamme kertovat sinulle tarkemmat tiedot myyntiehdoistamme ja miten huutokauppaaminen tapahtuu käytännössä.

Toimeksiantosopimuksen solmimisen jälkeen esineesi asetetaan näytille galleriaamme. Etsimme kohdennetusti ostajia esineellesi ja tarjoamme heille tarkimmat mahdolliset luettelokuvaukset, korkealaatuiset kuvat sekä luotettavan ostoväylän. Markkinoimme huutokauppaamme ja esineitäsi niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin julkaisuissa, yksityisviestein, sähköpostikampanjoin sekä sosiaalisessa mediassa.

3

Hinnasto

Tarjoamme asiakkaillemme laajat ja asiantuntevat palvelumme markkinoiden alhaisimmalla myyntiprovisiolla (15 % vasarahinnasta + ALV). Et maksa valokuvausmaksuja, listausmaksuja, vasaramaksuja tai mitään muuta ylimääräistä. Palkitsemme myös vakituisia myyjiämme.

Huomiothan, että jos esineeseesi ei aseteta tarjouksia, et maksa mitään. Tällöin voit halutessasi noutaa esineen takaisin huutokaupan jälkeen tai listata sen uudelleen. Mikäli, kuitenkin valitset lisätä myyntiin jättämääsi esineeseen varatun hinnan, ja esinettä ei myydä varatun hinnan johdosta, tällöin veloitamme listauksesta käsittelymaksun. Käsittelymaksu kattaa tällöin kohtuullisen osuuden panostuksestamme esineesi markkinointiin.

4

Tilitys

Toimitamme sinulle laskelman myynnistä ja tilitämme maksun muutaman viikon kuluessa huutokaupan päättymisestä. Mikäli esinettäsi ei myydä huutokaupassamme, etsimme uudelleenlistaukseen tai noutoon asti ostajia esineellesi.