1

Arviointi

Aluksi teemme arvion esineestänne. Saatte alustavasti tietää esineen tämänhetkisen markkina-arvon sekä soveltuvuuden tuleviin huutokauppoihimme.

Voitte tuoda esineenne arvioitavaksi toimipisteeseemme tai tilata arvioinnin kotiin. Teemme myös maksuttomia arviointeja ja noutoja Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Voitte myös pyytää arviointia verkossa. Jättäkää verkkoarviointipyyntöön kaikki olennaiset tiedot lomakkeemme kohtien mukaisesti. Edustajamme esittävät luonnollisesti lisäkysymyksiä esineestä, kun se on aiheellista.

2

Toimeksiantosopimus ja myyntiinjättö

Ennen toimeksiantosopimuksen tekemistä tutustukaa huolellisesti Eerik’sin myyntiehtoihin. Myös edustajamme kertovat tarkemmat tiedot myyntiehdoistamme ja miten huutokauppaaminen tapahtuu käytännössä.

Toimeksiantosopimuksen solmimisen jälkeen esineenne asetetaan näytille galleriaamme. Etsimme kohdennetusti ostajia esineillenne ja tarjoamme heille tarkimmat mahdolliset luettelokuvaukset, korkealaatuiset kuvat sekä luotettavan ostoväylän. Markkinoimme huutokauppaamme ja esineitänne niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin julkaisuissa, yksityisviestein, sähköpostikampanjoin sekä sosiaalisessa mediassa.

3

Hinnasto

Tarjoamme asiakkaillemme laajat ja asiantuntevat palvelumme markkinoiden alhaisimmalla myyntiprovisiolla (15 % vasarahinnasta + ALV). Et maksa valokuvausmaksuja, listausmaksuja, vasaramaksuja tai mitään muuta ylimääräistä. Palkitsemme myös vakituisia myyjiämme.

Jos esineeseenne ei aseteta tarjouksia huutokaupassa, ette maksa mitään. Tällöin voitte halutessanne noutaa esineen takaisin huutokaupan jälkeen tai listata sen uudelleen. Mikäli lisäätte esineeseenne varatun hinnan, ja esinettä ei myydä tämän johdosta, tällöin veloitamme listauksesta käsittelymaksun noutaessanne esineen takaisin. Käsittelymaksu kattaa tällöin kohtuullisen osuuden panostuksestamme esineesi markkinointiin. Tällöinkin esineen uudelleenlistaus on veloitukseton.

4

Tilitys

Toimitamme teille laskelman myynnistä ja tilitämme maksun muutaman viikon kuluessa huutokaupan päättymisestä. Mikäli esinettänne ei myydä huutokaupassamme, etsimme uudelleenlistaukseen tai noutoon asti ostajia.