1

Arviointi

Aluksi teemme arvion esineestänne. Saatte alustavasti tietää esineen tämänhetkisen markkina-arvon sekä soveltuvuuden tuleviin huutokauppoihimme.

Voitte tuoda esineenne arvioitavaksi toimipisteeseemme tai tilata arvioinnin kotiin. 

Voitte myös pyytää arviointia verkossa. Jättäkää verkkoarviointipyyntöön kaikki olennaiset tiedot lomakkeemme kohtien mukaisesti.

2

Toimeksiantosopimus ja myyntiinjättö

Toimeksiantosopimuksen solmimisen jälkeen esineenne asetetaan näytille galleriaamme. Etsimme kohdennetusti ostajia esineillenne ja tarjoamme heille tarkimmat mahdolliset luettelokuvaukset, korkealaatuiset kuvat sekä luotettavan ostoväylän. Markkinoimme huutokauppaamme ja esineitänne niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin julkaisuissa, yksityisviestein, sähköpostikampanjoin sekä sosiaalisessa mediassa.

Eerik’sin myyntiehtoihin voit tutustua tästä. Myös edustajamme kertovat myyntiehdoistamme ja siitä, miten huutokauppaaminen tapahtuu käytännössä.

3

Hinnasto

Tarjoamme asiakkaillemme laajat ja asiantuntevat palvelumme markkinoiden alhaisimmalla myyntiprovisiolla (15 % vasarahinnasta + ALV). Et maksa valokuvausmaksuja, listausmaksuja, vasaramaksuja tai mitään muuta ylimääräistä. Palkitsemme myös vakituisia myyjiämme.

Jos esineeseenne ei aseteta tarjouksia huutokaupassa, ette maksa mitään. Tällöin voitte halutessanne noutaa esineen takaisin huutokaupan jälkeen tai listata sen uudelleen.

4

Tilitys

Toimitamme teille laskelman myynnistä ja tilitämme maksun muutaman viikon kuluessa huutokaupan päättymisestä. Mikäli esinettänne ei myydä huutokaupassamme, etsimme uudelleenlistaukseen tai noutoon asti ostajia.

jormamailchimp1

Ota yhteyttä ja sovi arviointi

Pääarvioija
Jorma Aukeenpää
+358 (0)50 326 8763
+358 (0)50 553 3241

Jätä arviointipyyntö verkossa, sähköpostilla tai WhatsAppilla.