pape_web

Miten huutokauppatalo toimii korona-aikaan? Käymme läpi erityiskysymyksiä ja -järjestelyitä, joita otamme huomioon vallitsevassa tilanteessa.

Live-huutokauppoihin osallistuminen

Live-huutokauppoihin voit osallistua edelleen verkossa, puhelimitse ja galleriassamme jätettävin ennakkotarjouksin. Vain salissa huutaminen ei ole mahdollista. Verkossa huutaminen tapahtuu aiemmista huutokaupoista tuttuun tapaan – ennakkotarjouksien jättöajan jälkeen huutokauppa jatkuu live-lähetyksenä, jota voi seurata osoitteessa https://live.eeriks.fi.

Kohteisiin voit tutustua galleriassamme erikseen sovitusti.

Lähetykset

Kaikki lähetyksemme pakataan postin ja THL:n ohjeistukset huomioiden. Työntekijöillämme on tiukat ohjeistukset sairastumisten varalle. THL:n voimassaolevan ohjeistuksen mukaan virus ei tartu postilähetyksissä, mutta tästä huolimatta pakkaukset pakataan erityisellä huolellisuudella, kuten aina muutoinkin.

lahetykset_korona

Myyntiinjätöt

Järjestämme kesällä huutokauppoja ja näihin myyntiinjättö design -esineille, koruille, taiteelle ja keräilyesineille on käynnissä. Myyntiinjättöprosenttimme on 18,6 % (sis. ALV, ei muita kuluja) Myyntiinjättöä koskevissa kysymyksissä pyydämme ottamaan ensisijaisesti meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Sovimme tämän jälkeen soveltuvan tavan myyntiinjätölle.

Ota yhteyttä meihin:

info@eeriks.fi
+358 (0)50 326 8763